Activitătii de expediere mărfuri & Logistică, 24/7

Conectăm Marea Neagră cu Atlanticul prin inima Europei

DACOROM Intl.

About Dacorom Intl

DACOROM International

despre noi

DACOROM INTERNATIONAL, Înființată în 1993,este o companie de logistică și este una dintre cele mai importante case de expediții din România.

Oferă soluții eficiente în întreaga lume, cu focus pe Europa și zona CSI

.

DACOROM INTERNATIONAL dezvoltă planuri complete de expediere a mărfurilor și de logistică a proiectelor, adaptate pentru a satisface diversele cerințe specifice ale clienților. Acest lucru se realizează prin cunoașterea obiectivelor precise ale clienților în ceea ce privește cerințele lor interne și externe, astfel încât să ofere servicii de calitate mai consecvent decât orice alt furnizor de servicii de pe piață.

 

DACOROM INTERNATIONAL folosește rute de transport multimodale testate și verificate și asigură acoperire internațională indiferent de încărcătura și intervalul de timp.

Compania noastră angajează o echipă de profesioniști care urmărește fiecare tranzacție pe care o gestionăm. Scopul este de a fi una dintre cele mai de încredere companii de transport de marfă și de logistică a proiectelor de pe piață pentru a servi cat mai bine clienții noștri, De asemenea, ne străduim să fim consilieri dedicați clienților și asociaților noștri în orice moment.

Pentru servicii de succes în expedierea de mărfuri și de logistică a proiectelor, pe piețe puternic concurențiale este necesară experiență, cunoștințe interne și reputație, un partener în care companiile pot avea încredere. Acesta este motivul pentru care DACOROM INTERNATIONAL este alegerea preferată a multor companii din întraga lume. Vă veți bucura de servicii personalizate la fiecare nivel cu compania noastră, deoarece suntem cu adevărat independenți, luăm propriile decizii și suntem specializați pe piața noastră de origine.

Incă de la înființare în 1993, DACOROM INTERNATIONAL a fost recunoscută drept una dintre cele mai de succes companii independente de transport de marfă și logistică de proiecte din România, fiind recunoscută prin diferite premii în fiecare an la nivel local cu diplome de către Camera de Comerț și Industrie a României.

Testimonials

Clienții Noștri

The way they treat our normal or oversized shipments is exemplary. Experience and professionalism recommend DACOROM as a solid partner for all our international transports „

Mathieu PROVOST, Traffic & Logisitic Manager HEURTEY PETROCHEM SA

★★★★★

We are pleased to have developed an excellent relationship since 1997 with Dacorom Int’l Ltd, whose prompt, efficient and accurate communication and service has always resulted in timeous delivery of our consignments.

Andrew Smith
SeaCastle Freight cc

★★★★★

„Dacorom International, through the professionalism of its employees, has always offered full support in choosing the best solutions for our specific requests related to the provision of port operation services and not only
The seriousness and promptness of the staff convinced us of the fact that this company has the material base, the management and the experience necessary to carry out the activity in this field, a fact for which we warmly recommend it.”

Sorin TRASCA
Administrator ICE AGE

★★★★★

„In the last 15 years, Dacorom Inertional Ltd. was the only agent I worked with in Romania.
Dacorom International provided freight forwarding and brokerage services, as well as transportation and logistics services that were efficiently coordinated.
The team of professionals from Dacorom offered us services of a very high level and satisfaction.”

Marzio Mocchi,
Managing Director
DEUGRO

★★★★★

Testimonials

ce spun clienții noștri

MISIUNE și VIZIUNE

Scopul nostru este să fim cea mai bună echipă de servicii pentru clienți din profesia noastră. Ne străduim să dezvoltăm și să menținem o infrastructură de primă clasă pentru a asigura satisfacția clienților și a angajaților, care să stimuleze loialitatea clienților, ducând la creșterea susținută a profitului și la crearea valorii companiei.

Promovăm sănătatea și siguranța mediului în cadrul organizației noastre.

Dorim să depășim așteptările clienților noștri printr-un management total al calității și de a oferi soluții rentabile și de încredere pentru a-i ajuta pe clienții noștri să-și realizeze obiectivele.

Partneri

DACOROM International Ltd. partners

DAKO WORLDWIDE

In activitatea sa de bază DAKO WORLDWIDE contează în primul rând pe 25 de companii surori în 20 de țări. În plus, DAKO WORDLWIDE a stabilit cu partenerii și agenții, care sunt specializați în proiecte de expeditii, o rețea eficientă care funcționează la nivel mondial.

Cooperarea cu acești parteneri este decisivă pentru succesul în executarea afaceri internaționale organizate de expediere DAKO la nivel mondial și pentru calitatea înaltă și executarea la timp a transporturilor de proiect.

Această rețea internaționala de firme specializata pe expeditii există de mai mult de 30 de ani.
Aceasta garantează un nivel ridicat de standarde de calitate pentru DAKO WORDLWIDE și partenerii săi de rețea.

BIMCO

BIMCO – the Baltic and International Maritime Council – BIMCO este o asociaţie internaţională independentă de transport maritim, formata din proprietarii de nave, manageri, brokeri, agenti si multe alte părţi interesate, cu interese în industria navală.

     Asociaţia acţionează în numele membrilor săi la nivel mondial pentru a promova standarde mai înalte şi armonie în domeniul de reglementare.

     Acesta este un catalizator pentru dezvoltarea şi promovarea corectă şi echitabilă a politicii de transport maritim internaţional.

     BIMCO este acreditata ca o organizaţie non-guvernamentale (ONG), deţine statutul de observator, la  diferite organisme  ale  Organizaţiei Naţiunilor Unite şi este în dialog strâns cu administraţiile maritime, instituţiile de reglem…

citește mai mult >

FIATA

FIATA, în limba franceză „Fédération Internationale des Associations de Transitaires et Assimilés”, în limba engleză „International Federation of Freight Forwarders Associations”, în limba germană „Internationale Föderation der Spediteurorganisationen”, a fost fondata in Viena / Austria la 31 mai 1926.

     FIATA, o organizatie non-guvernamentala, reprezinta astazi o industrie care acoperă aproximativ 40000 de firme de expeditie şi de logistică, in care lucrează aproximativ 8 – 10 milioane de oameni din 150 de ţări,este de asemenea, cunoscuta sub numele de „Architectii de transportorilor”.

     FIATA are statut consultativ pe lângă Consiliul Economic şi Social (ECOSOC) al Organizaţiei Naţiunilor Unite (printre altele ECE, ESCAP, ESCWA), Conferinţa Naţiunilor Unite pentr…

citește mai mult >

USER

Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania a fost infiintata in anul 1992, din initiativa unui grup de specialisti in activitatea de expeditii, dobindind personalitate juridica prin hotarire judecatoreasca conform legii 21/1024. Este o organizatie profesionala, independenta, care reuneste expeditorii romani si societati cu activitate conexa, inclusiv comisionari in vama. In prezent numara peste 200 membri.

     Obiectivele USER: apararea intereselor economice, financiare si tehnice ale societatilor membre, sprijinirea cooperarii si dezvoltarea modalitatilor de realizarea a acesteia intre membrii sai, intre asociatiile cu acelasi profil sau similar din tara si din strainatate, edificarea unui prestigiu solid al industriei de expeditii pe plan national.

Dacorom este membru USER din…

Citește mai mult >

AHK

„Ca parte a unei rețele globale, ca o importantă comunitate de afaceri și ca un consilier competent, promovăm relațiile economice bilaterale și ajutăm membrii, clienții și partenerii să găsească un nou potențial de afaceri la nivel internațional, în același timp consolidăm România ca investiție.”

citește mai mult >