Activitătii de expediere mărfuri & Logistică, 24/7

Conectăm Marea Neagră cu Atlanticul prin inima Europei

Servicii de expediere marfă și logistică

Servicii de transport rutier, maritim, fluvial, aerian

DACOROM INTERNATIONAL oferă întregul set de servicii, inclusiv servicii conexe transportului

Servicii de transport mărfă

Servicii rutiere

Transport rutier de marfă

Dacorom Intl. vă oferă soluții de transport rutier de marfă profesionale, sigure și eficiente.

De asemenea, Dacorom Intl. oferă intregul set de activități conexe transportului rutier de marfă: Logistică, depozitare, planificarea rutelor și a itinerariilor, asigurări și documentare, controlul calității și siguranța, reglementările și conformitatea legală. citește mai mult

Transport multimodal

Transport multimodal

Transportul multimodal este un concept din domeniul transporturilor care se referă la utilizarea mai multor moduri de transport pentru a transporta mărfuri de la un punct de origine la destinație. Acest concept are ca scop optimizarea și eficientizarea procesului de transport, reducând costurile, timpul și impactul asupra mediului. citește mai mult

transport maritim si fluvial

Transport maritim și fluvial

Transportul maritim de marfă este unul dintre cele mai eficiente și economice moduri de a transporta cantități mari de mărfuri pe distanțe mari, dar necesită planificare și coordonare atentă pentru a se asigura că mărfurile ajung la destinație în siguranță și la timp. citește mai mult

Transport pe calea ferata

Transport de marfă pe calea ferată

Transportul de marfă pe calea ferată este un proces complex, care implică mai multe etape și proceduri. Transportul pe calea ferată are numeroase avantaje, care îl fac o opțiune atractivă pentru transportul de mărfuri în anumite situații. citește mai mult

logo Dacorom

Dacorom Internațional Ltd.

DACOROM INTERNATIONAL este o casă de expediții de mărfuri ce dezvoltă planuri complexe de expediere și logistică. Proiectele sunt adaptate la  diversele cerințele specifice ale clienților

Transport aerian

Transport aerian de mărfă

Transportul aerian de mărfă se referă la procesul de transport al bunurilor sau mărfurilor cu ajutorul aeronavelor. Acest tip de transport este utilizat pentru a deplasa mărfuri pe distanțe lungi sau în locații greu accesibile într-un mod rapid și eficient. citește mai mult

Servicii conexe transporturilor de mărfuri

Servicii vamale

Formalități vamale

Autoritățile vamale se ocupă de efectuarea unor controale de reglementare, scopul fiind să protejeze veniturile, siguranța și prosperitatea cetățenilor. Gestionarea taxelor vamale este necesară pentru controlul fluxului de mărfuri.

Procesul vamal debutează în țara de origine și se încheie în țara de destinație.

Asigurare Cargo

Asigurare Cargo

Dacorom ofera soluții care să te scape de griji și să te pună la adăpost de orice evenimente nedorite care pot apare pe timpul transportului. 

Oferim o paletă de asigurări cargo pentru acoperirea mai multor tipuri și clase de riscuri. Soluțiile oferite pot acoperii întreaga valoare a mărfurilor în cazul în care aceasta sunt deteriorate din diferite cauze.

depozitare marfă

Servicii portuare

Dacorom Intl. oferă toate serviciile de operare portuara in Constanta Port si in porturi din lumea întreagă.
Servicii portuare: descarcare-încărcare auto / vagon / depozit, depozitare, pază marfă în tranzit, descarcare /incarcare pe vapor cu macarale specializate, amararea  /dezamarare, survey marfă. citește mai mult

Rutier, pe apă, în aer, pe calea ferată

DACOROM International Ltd. oferă o gamă largă de servicii de transport rutier, naval, aerian sau pe cale ferată

Servicii de expediere a mărfurilor agabaritice oriunde în lume

Ca urmare a facilităților de mare capacitate ale portului, DACOROM International este capabilă să organizeze o gamă largă de activități de expediere de mărfuri agabaritice și grele pentru operațiuni de export, import sau transbordare de mărfuri la nivel mondial.

Un manager/coordonator de proiect este capabil să ofere clienților suport practic de comunicare, logistică și transport pe parcursul întregului proiect.

Portul are o zonă de depozitare cu platformă deschisă de 250.000 m2 și un depozit de 35.000 m2 cu echipamente speciale de ridicare și macarale de țărm.

Transport multimodal door to door

DACOROM International furnizeaza transport multimodal door to door, operatiuni de depozitare, precum si servicii complexe pentru proiecte industriale si civile.

Compania este specializată în transport fluvial, furnizând barje din Constanța către o gamă largă de porturi europene, inclusiv Belgrad, Budapesta, Bratislava, Viena, Pasau, Degendorf, Regensburg și Anvers.

Transportul rutier este, de asemenea, disponibil folosind OOG de la DACOROM și remorci speciale de marfă de transport greu.

Soluții de transport combinat pentru industrie

DACOROM International furnizează sondaje, inspecții și asigurări de marfă ca parte a portofoliului său de soluții de transport multimodal.

Compania oferă clienților operațiuni de vămuire, transport maritim și aerian, precum și consultanță în transport.

Toate domeniile logisticii proiectului sunt analizate amănunțit de echipa noastră de experți din industrie și organizate în mai multe domenii importante. Odată ce acest lucru a fost realizat, specialiștii de proiect ai DACOROM sunt trimiși pe site-ul clientului pentru a examina principalele provocări ale misiunii.

DACOROM International Ltd.

rutier, pe apă, aer, calea ferată

Dacorom International Ltd. offeră o largă gama de servicii de transport mărfuri,
rutier, pe apă, aer, calea ferată

Fiecare proiect este analizat în detaliu și în elementele sale esențiale. Organizăm călătorii anticipate de către specialiștii noștri de proiect la punctele cheie din coridorul proiectului.

Este desemnat un coordonator / manager de project care să gestioneze întregul proiect, se ocupă de toată operațiunea (comunicare, logistică și transport), și care devine legătura directă cu clienții noștri.

Freight Forwarding

⇒ Transport rutier
⇒ Transport pe calea ferată
⇒ Expediție de mărfuri aerian, fluvial, maritim
⇒ Charter aer/mare
⇒ Servicii LCL/LTL 
⇒ Depozitare
⇒ Operațiuni portuare
⇒ Distribuția internă
⇒ Servicii de brokeraj vamal
⇒ Asigurare de marfă

seafood-restaurant-68

Testimonials

Clienții noștri

„Modul cum tratează transporturile noastre normale sau agabaritice este exemplar. Experiența și profesionalismul recomandă Dacorom Intl. ca un partener solid pentru toate transporturile noastre internaționale.

Mathieu PROVOST, Traffic & Logisitic Manager HEURTEY PETROCHEM SA

★★★★★

We are pleased to have developed an excellent relationship since 1997 with Dacorom Int’l Ltd, whose prompt, efficient and accurate communication and service has always resulted in timeous delivery of our consignments.

Andrew Smith
SeaCastle Freight cc

★★★★★