Activitătii de expediere mărfuri & Logistică, 24/7

Conectăm Marea Neagră cu Atlanticul prin inima Europei

Proiect Griro -Servicii portuare

  • Proiect/ Cargo: Echipament industrial
  • Servicii: Servicii portuare -ridicare piese, schimbare suporți, refacere ambalaj, incarcare piese, livrare la dană, etc
  • Pachete: 32 de colete cu greutati cuprinse intre 5 si 90 de tone
  • Destinație: Irak

Proiect Griro -Servicii portuare

Echipamente Industriale 32 de colete in total, greutati cuprinse intre 5 si 90 de tone, depozitate in terminal portuar Umex Constanta pentru a perioada de 3 ani unde suportii, cutiile din lemn etc. s-au deteriorat si anumite parti ale utilajelor au ruginit, capacele de la gurile de ventilatie au cazut si s-au pierdut – avand in vedere ca piesele au fost depozitate in aer liber.

Sarcina Dacorom a fost sa angajeze macarale (2 automacarale x 200 tone fiecare), sa ridice piesele si sa schimbe suportii, sa refaca cutiile din lemn, sa adauge etichete cu continut cutii + silica gel bags in interior cutii, sa indeparteze rugina acolo unde a aparut, sa sigileze gurile de aerisire, sa incarce piesele pe auto si sa livreze la dana de operare SCS Agigea in vederea incarcarii la nava.

Cu alte cuvinte, am avut ca sarcina in primul rand sa aducem Marfa in aceeasi stare ca atunci cand s-a livrat in port Constanta cu 3 ani in urma, urmata de incarcare si livrare la dana de operare in port Agigea.

Imagini Proiect Griro, Servicii portuare, echipamente industriale

Ați pregătit marfa?

Cereți o cotăție de tranport!

+40 (0)744 672 200

+40(0)742 149 888

office@dacorom.ro